^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Events

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024

9/01/24  Το Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑ είχε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, μιας ώρας, με την ΥΠΑΝ κ. Αθηνά Μιχαηλίδου. Η κ. Μιχαηλίδου ήταν ενήμερη για τα περισσότερα για τα οποία την ενημερώσαμε και εξέφρασε την επιθυμία της όλοι οι απόφοιτοι του δημοσίου σχολείου να αποφοιτούν στο επίπεδο Β2 σύμφωνα με το ΚΕΠΑ. 

Ανάφερε ότι το πιλοτικό πρόγραμμα με τις Εξετάσεις Cambridge συνεχίζεται και ότι το θέμα που αντιμετωπίζουμε με τις εν λόγω εξετάσεις και είναι ο ανεπαρκής χρόνος για  προετοιμασία των μαθητών μας για τις εξετάσεις, θα το εξετάσουν όταν επαναξιολογήσουν τα Νέα Ωρολόγια Προγράμματα. Υποσχέθηκε να διευθετήσει επιμόρφωση των καθηγητών σχετικά με το νέο format της εξέτασης. Τέλος αφού μας ζήτησε συμπληρωματικές μελέτες για την διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στην ΕΕ, μας διαβεβαίωσε ότι θέλει να μας ξανασυναντήσει κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Λεπτομέρειες για τα θέματα που συζητήθηκαν βλέπε τα υπομνήματα μας στο Latest News.

22/01/24 Το Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑ είχε μια εποικοδομητική συνάντηση, δύο ωρών με τις τρεις Επιθεωρήτριες Αγγλικών στο ΥΠΑΝ. Και τα δύο μέρη δήλωσαν την θέληση τους για μια αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, για αναβάθμιση του μαθήματος των Αγγλικών στην Μ.Ε. και την ενδυνάμωση των καθηγητών/τριών Αγγλικών. Λεπτομέρειες για τα θέματα που συζητήθηκαν βλέπε τα υπομνήματα μας στο Latest News.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

11/11/23 Ο ΠΑΣΥΚΑ διοργάνωσε με επιτυχία Ημερίδα με θέμα: Stepping Forward in EFL: Developing Competencies in a Challenging Era.

-       Mr Adrian Tennant, a Freelance Teacher Trainer, Writer and Consultant gave a presentation on Developing Competencies, followed by a workshop utilizing four short activities focused on developing key competencies. 

-      Dr. Tzovanis Georgakis from the University of Cyprus, presented a workshop on Mastering Prompting with ChatGPT for EFL Teaching Material.                        

 -      Mrs Chrysanthi Nicodemou-Pasiardi Deputy Head Α΄, EFL Public Secondary Education gave a presentation on The EFL Curriculum & Alternative Assessment.

IOYΛΙΟΣ 2023

6/07/23  Η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑ συναντήθηκαν με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ. Τάσο Χριστοφίδη και τον ενημέρωσαν για την υποβάθμιση του μαθήματος στην Μέση Εκπαίδευση και κατά συνέπεια τον αρνητικό αντίκτυπο που αυτό έχει στο επίπεδο Αγγλικών των φοιτητών του ΠΚ. Ο Δρ. Χριστοφίδης μας εξέφρασε την στήριξη του στην διεκδίκηση του απαιτούμενου διδακτικού χρόνου, που θεωρεί απαραίτητο για την αποτελεσματική διδασκαλία και εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Μας διαβεβαίωσε ότι το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών του ΠΚ θα είναι στο πλευρό μας σε όλες τις διαπραγματεύσεις μας με το ΥΠΑΝ.

27/07/23  Ο ΠΑΣΥΚΑ συναντήθηκε με την νέα γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ, την οποία ενημέρωσε για όλα τα προβλήματα, τόσο του κλάδου, όσο και του μαθήματος των Αγγλικών στην ΜΕ. Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ κ. Ταλιαδώρος είπε ότι  όλα τα προβλήματα μας είναι αποτέλεσμα των αποφάσεων του ΥΠΑΝ και δεν παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος, ως μέλος της Επιτροπης Αναδομησης/Αναδιαμορφωσης του Ωρολογιου Προγραμματος Σπουδων των Σχολειων Δημοτικης και Μεσης Εκπαιδευσης 2015, και τότε πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, φέρει ευθύνη για την υποβάθμιση του μαθήματος.

IOYNIΟΣ 2023 

10/06/23  Ο ΠΑΣΥΚΑ βράβευσε την Aναστασία Ευαγγέλου  για την άριστη επίδοσή της στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2022 και για την πρωτιά της μεταξύ των εισακτέων του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

ΜΑΙΟΣ 2023

21/05/23  Παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη (σε εγκαίνια στα Λατσιά) από την Πρόεδρο του ΠΑΣΥΚΑ, επιστολή και ενημερωτικό υλικό εκ μέρους του Συνδέσμου. Ο Σύνδεσμος μας ενημέρωσε τον Πρόεδρο κ. Ν. Χριστοδουλίδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διδασκαλία και εκμάθηση των Αγγλικών και την υποβάθμιση του μαθήματος στο δημόσιο σχολείο. Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε να διαβάσει το υλικό και να επικοινωνήσει μαζί μας.

20/05/23  Στάλθηκε στον Δρ. Κυπριανό Λούη, Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης επιστολή παραπόνου για τα στενά χρονοδιαγράμματα παραλαβής και παράδοσης γραπτών σε σχέση με τις εξετάσεις Αγγλικών Β’ Τετραμήνου. Ο Σύνδεσμος μας ζήτησε παράταση για την διόρθωση γραπτών Γ΄ Λυκείου. Το ίδιο είχε γίνει και για το Α’ Τετράμηνο, τον Ιανουάριο 2023.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

17/02/23 Διοργάνωση διαδικτυακού σεμιναρίου με τίτλο: Βe Inspired!, και ομιλήτριες την κα Αθηνά Τεμβρίου και την κα Ζωή Πιπονίδου. Αρκετοί συνάδελφοι παρακολούθησαν με επιτυχία το διαδικτυακό σεμινάριο στο οποίο παρουσιάστηκαν θέματα που αφορούσαν την ανάπτυξη μαθημάτων Αγγλικών με τη χρήση ποίησης από την Αθηνά Τεμβρίου, και τη συγγραφή ιστοριών σε τάξεις μικτής ικανότητας στο μάθημα των Αγγλικών με την Ζωή Πιπονίδου.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

08/12/22  Συνάντηση Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑ με Επιθεωρήτριες Αγγλικών στο ΥΠΑΝ. Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που απασχολούν τη διδασκαλία και εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας στη ΜΕ. Υπήρχε γενική παραδοχή από όλους ότι τα προβλήματα συσσωρεύονται και ότι παρατηρείται αδράνεια από μέρος της ηγεσίας του ΥΠΑΝ για επίλυση τους.

16/12/22 Συνάντηση Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑ με τον πρόεδρο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης κ. Λοΐζο Κωνσταντίνου. Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που απασχολούν τη διδασκαλία και εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας στη ΜΕ. Ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε ότι το μάθημα το Αγγλικών είναι κύριο μάθημα και ότι η ΣΣΓΔ έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο με την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ όσο και με την ηγεσία του ΥΠΑΝ και ότι συνεργάζονται μεταξύ τους για το καλώς νοούμενο συμφέρον των μαθητών/τριών.

19/12/21 Συνάντηση Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑ με ΟΕΛΜΕΚ και συζήτηση θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος καθηγητών Αγγλικών και το μάθημα των Αγγλικών στη Μέση Εκπαίδευση. Τονίστηκε ιδιαίτερα η αδικία στις Θέσεις Προαγωγής που προκηρύχθηκαν το Νοέμβριο στη Μέση Γενική Εκπαίδευση για τα Αγγλικά. Η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τα κριτήρια που το ΥΠΑΝ χρησιμοποιεί για τις εν λόγω κατανομές θέσεων προαγωγής.

NOEΜΒΡΙΟΣ 2022

05/11/22  Διοργάνωση διαδικτυακού σεμιναρίου: «Theoretical and Practical Issues of Lesson Planning and Delivery», με ομιλήτρια τη Dr. Sviatlana Karpava του Πανεπιστημίου Κύπρου στις 5 Νοεμβρίου 2022.

IOYNIΟΣ 2022

Ο ΠΑ.ΣΥ.Κ.Α βράβευσε την Αλεξάνδρα Κριμλιάδη  για την άριστη επίδοσή της στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2021 και για την πρωτιά της μεταξύ των εισακτέων του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου στις 14 Ιουνίου 2022. 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

13/04/22  Παρουσία της Προέδρου ΠΑΣΥΚΑ κ. Ελένης Χαλλούμα σε συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού όπου ενημέρωσε την Επιτροπή για την εκμάθηση και διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στα δημόσια σχολεία. Οι δέκα παρόντες βουλευτές συμφώνησαν ότι η διδασκαλία της πρώτης ξένης γλώσσας στο δημόσιο σχολείο είναι υποβαθμισμένη και ότι είναι αναγκαίο να αναβαθμιστεί. Υποσχέθηκαν να πιέσουν το ΥΠΠΑΝ στο να προχωρήσει στην επαναξιολόγηση των Νέων Ωρολογίων Προγραμμάτων. 

MΑΡΤΙΟΣ 2022

31/03/22  Συνάντηση Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑ με τη Δρ. Μαίρη Κουτσελίνη, επικεφαλής Επιτροπής Παρακολούθησης Νέων Ωρολογίων Προγραμμάτων. Παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που αφορούν στο μάθημα των Αγγλικών στη Μέση Γενική και Τεχνική Εκπαίδευση με κυριότερο την αποκοπή των 2.5 περιόδων από το μάθημα και τον ακρωτηριασμό της διδασκαλίας/εκμάθησης της πρώτης ξένης γλώσσας. Η Δρ. Μ. Κουτσελίνη επιφυλάχθηκε να μας ξανασυναντήσει στην παρουσία των Επιθεωρητριών Αγγλικών για να μας δώσει απαντήσεις στα θέματα που της παραθέσαμε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022

 25/02/22  Διοργάνωση διαδικτυακού σεμιναρίου: “Key Technologies that are impacting on teaching and learning  by the multi-award-winning educational technologist, Russell Stannard.  

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022

10/02/22  Συνάντηση Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑ με Δρ. Κυπριανό Λούη, Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης. 
Συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν στο μάθημα των Αγγλικών στη Μέση Γενική και Τεχνική Εκπαίδευση καθώς και οι μονιμοποιήσεις και προαγωγές για τα Αγγλικά.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

20/12/21 Συνάντηση Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑ με Επιθεωρήτριες Αγγλικών Μέσης Εκπαίδευσης ΥΠΠΑΝ. Συζητήθηκαν ζητήματα και και έγιναν εισηγήσεις που αφορούν το μάθημα των Αγγλικών στη Μέση και Τεχνική Εκπαίδευση.

09/12/21 Συνάντηση Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑ με ΟΕΛΜΕΚ και συζήτηση Θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος καθηγητών Αγγλικών και το μάθημα των Αγγλικών στη Μέση Εκπαίδευση. Συμφωνήθηκε να προωθηθούν όλα τα πιο πάνω στο ΥΠΠΑΝ και να οριστεί άμεσα συνάντηση του Δ.Σ. με τον διευθυντή Μέσης Γενικής του ΥΠΠΑΝ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021

 18/11/21 Συνάντηση Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑ με Πρόεδρο και Μέλη Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού. Ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αφορούν στο μάθημα των Αγγλικών στην Μέση Εκπαίδευση και ο κ. Παύλος Μυλωνάς υποσχέθηκε να συζητηθεί το πρόβλημα μας με τον μειωμένο διδακτικό χρόνο στην Βουλή τον Ιανουάριο 2022. 

OΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

16/10/21 Γενική Συνέλευση ΠΑΣΥΚΑ με θέμα τον απολογισμό της τριετίας 2018-2021 και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2021-2024. 

11/10/21 Απεστάλη επιστολή στις επιθεωρήτριες με σχόλια και εισηγήσεις για τον Προγραμματισμό Τετραμήνων 2021-2022.

 13/10/21 Απεστάλη επιστολή στην ΟΕΛΜΕΚ σχετικά με τον Προγραμματισμό Τετραμήνων 2021-2022 στο μάθημα των Αγγλικών.

IOYΝΙΟΣ 2021

02/06/2021 Aπεστάλη αναφορά στις επιθεωρήτριες Αγγλικών Μέσης Εκπαίδευσης με σχόλια και εισηγήσεις για τις Εξετάσεις Τετραμήνων και Παγκύπριες Εξετάσεις 2021.

Ο ΠΑ.Σ.ΥΚ.Α βράβευσε τη Θέα Παρασκευά για την άριστη επίδοσή της στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2020 και για την πρωτιά της μεταξύ των εισακτέων του Τμήματος Αγγλικών σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου στις 17 Ιουνίου 2021.

Συνάντηση Δ.Σ. ΠΑ.ΣΥ.Κ.Α με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης στις 4 Ιουνίου στη Χοιροκοιτία. Συζητήθηκαν η υποβάθμιση του μαθήματος με την Νέα Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση και άλλα προβλήματα όπως η διδασκαλία του μαθήματος στο δημοτικό από μη προσοντούχους εκπαιδευτικούς Αγγλικής γλώσσας.

ΜΑΙΟΣ 2021

04/05/2021 H πρόεδρος κ. Λευκή Ζάκου Κιρκιλλή είχε προσωπική συνάντηση με τον Δρ. Κυριάκο Χατζηγιάννη Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, σχετικά με την αξιολόγηση του Νέου Ωρολογίου Προγράμματος και για όλα τα άλλα προβλήματα με το μάθημα Αγγλικών στη Μέση Εκπαίδευση

28/05/2021 Απεστάλη επιστολή στον Δρ. Κυπριανό Λούη, Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης σχετικά με τις θέσεις Μόνιμου Διορισμού Καθηγητών Αγγλικών στη Μέση Εκπαίδευση.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021

Συνάντηση με επιθεωρήτριες και συμβούλους Aγγλικών ΥΠΠΑΝ στις 14 Απριλίου στο ΠΙ.

Συζήτηση και παράδοση υπομνήματος με τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο όπως διδακτέα ύλη και εξετάσεις τετραμήνων.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021

12/02/2021 Webinar: «Teaming with Teams!  Making it work for your Language Classroom».

Presenter: Dr. Androulla Athanasiou (English Language Instructor at the Language Centre of the Cyprus University of Technology). 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

11/9/2020 Συνάντηση με επιθεωρήτριες και συμβούλους Aγγλικών ΥΠΠΑΝ.

Συζήτηση και παράδοση υπομνήματος με τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

19/09/20 Συνάντηση με υπουργό παιδείας κ. Πρόδρομο Προδρόμου και γενικό διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης κ. Κυπριανό Λούη ΥΠΠΑΝ.

 Συζήτηση και παράδοση υπομνήματος με τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Επιλογή με κλήρωση της Σταυρούλας Κάπσουλου, καθηγητρια Αγγλικών και μέλους του ΠΑΣΥΚΑ, για να συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο IATEFL (International Association of English Teachers as a Foreign Language) που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Mάντσεστερ στις 18-21 Απριλίου 2020.

Κοπή βασιλόπιτας, 1 Φεβρουαρίου 2020.

Σεμινάριο με τίτλο: «Διαμορφωτική Αξιολόγηση Μαθητή/τριας και Ανατροφοδότηση» με την Δρ. Έλενα Χριστοφίδου, 1 Φεβρουαρίου 2020.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Συνάντηση με Επιθεωρήτριες Αγγλικών στο ΥΠΠΑΝ στις 2 Δεκεμβρίου.

Θέμα: Προβλήματα και εισηγήσεις για το μάθημα των Αγγλικών.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Γενική Συνέλευση ΠΑΣΥΚΑ στο Π.Ι. και συμπληρωματικές εκλογές στις 2 Νοεμβρίου.

Συνάντηση με την γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ στα γραφεία της στις 24 Νοεμβρίου.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Συνάντηση με Επιθεωρήτριες Αγγλικών στο ΥΠΠΑΝ στις 3 Οκτωβρίου.

Θέμα: Προβλήματα στο μάθημα των Αγγλικών και Εξετάσεις Τετραμήνων.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018

10/01/2018 Σεμινάριο ΠΑ.ΣΥ.Κ.Α ‘ Η Χρήση της Τεχνολογίας στο εκπαιδευτικό περιβάλλον’ – κόψιμο βασιλόπιτας. 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

 09/10/2017 Συνάντηση με τον υπουργό παιδείας. 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

01/07/2017 Συνεδρία επιτροπής για το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.

07/07/2017 Συνάντηση με επιθεωρήτριες και συμβούλους υπουργείου.

13/07/2017 Συνάντηση με γενική γραμματεία  ΟΕΛΜΕΚ.

 14/07/2017 Επιστολή διαμαρτυρίας και εισηγήσεις για το εξεταστικό δοκίμιο των παγκυπρίων εξετάσεων. 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

 24/06/2017 Γενική συνέλευση κλάδου – παιδαγωγικό ινστιτούτο. 

ΜΑΙΟΣ 2017

 08/05/2017 Συνάντηση με την γενική γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ. 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

 18/02/2017 Γενική συνέλευση κλάδου – ενημέρωση και κόψιμο βασιλόπιτας στο Governor’s Beach

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

10/11/2016 Σεμινάριο, σε συνεργασία με την επιθεώρηση, για την χρήση του λογισμικού του βιβλίου Life – National geographic  - Λευκωσία.

16/11/2016 Σεμινάριο, σε συνεργασία με την επιθεώρηση, για την χρήση του λογισμικού του βιβλίου Life – National geographic  - Λεμεσός.

22/11/2016 Συνάντηση με τον διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης κ. Κυπριανό Λούη.  

 28/11/2106 Συνάντηση με μέλη της επιτροπής παιδείας της βουλής. 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

 27/10/16 Συνάντηση με επιθεώρηση και συμβούλους υπουργείου. Συζητήθηκαν αιτήματα του κλάδου. 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Συναντήσεις με όλες τις κινήσεις της ΟΕΛΜΕΚ.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

 12/07/2016 Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο επιτροπής παιδείας της βουλής κ. Κάρουλα. 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

10/06/2016 Παράδοση στο υπουργό παιδείας της τελική έκθεσης της επιτροπής για το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.  

MAY 2016

May 10, 2016 - Συμετοχή στη Ε΄ συνεδρια επιτροπής για το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

APRIL 2016

April 22, 2016 - Συνάντηση με τον Διευθυντή Τεχνικής Επαιδεύσης Δρ Ηλία Μαρκάτζη

April 21, 2016 - Συνάντηση με τον κ. Κώστα Ευσταθίου της ΕΔΕΚ

April 15, 2016 - Συνάντησημε το Κίνημα Οικολόγων

April 11, 2016 - Συνάντηση με τον Χρύσανθο Σαββίδη της επιτροπής παιδείας του ΔΗΚΟ

MARCH 2016

March 30, 2016 - Σεμινάριο ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ 'social skills and group dynamics' στη Λευκωσία

March 28, 2016 - Συμμετοχή στη Δ΄ συνεδρία επιτροπής για το πιστοποιητικό γλωσσομμάθειας

FEBRUARY 2016

February 15, 2016 - Συμμετοχή στην υποεπιτροπή για το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

JANUARY 2016

January 15, 2016 - Συμμετοχή στη Γ΄ συνεδρία επιτροπής για το πιστοποιητικό γλωσσομμάθειας

January 18, 2016 - Συνάντηση με την γενική γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ

January 14, 2016 - Συμετοχή στην υποεπιτροπή για το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

DECEMBER 2015

December 15, 2015 - Συνάντηση με την επιτροπή παρακολούθησης του Ωρολογίου προγράμματος

December 14, 2015 - Συμμετοχή στη Β΄ συνεδρία επιτροπής για το πιστοποιητικό γλωσσομμάθειας

December 12, 2015 - Συμετοχή στο Συνέδριο του Πανεπιστημίου Κύπρου ELT for a day current trends

NOVEMBER 2015

November 20, 2015 - Σεμινάριο ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ 'social skills and group dynamics' στη Λάρνακα

November 19, 2015 - Συμμετοχή στη Α΄ συνεδρία επιτροπής για το πιστοποιητικό γλωσσομμάθειας

November 7, 2015 - Σεμινάριο ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ 'social skills and group dynamics' στη Πάφο

OCTOBER 2015

October 31, 2015 - Συμετοχή στο σεμινάριο Πανεπιστημίου Κύπρου

October 17, 2015 - Συμμετοχή στο συνέδριο του Πανεπιστημίου Κύπρου 'Social Networks and intergenerational Learning' 

SEPTEMBER 2015

September 30, 2015 - Συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας γονέων κ. Πέτρο Κουλέρμο

September 18, 2015 - Συνάντηση με κ. Φλώρο πρόεδρο τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Κύπρου

AUGUST 2015

August 28, 2015 - Συνάντηση με την Επιθεώρηση Μέσης Εκπαίδευσης

August 27, 2015 - Επιστολή προς Διευθυντή Μεσης

August 27, 2015 - Συνάντηση με κ. Χρίστο Χριστοφίδη του ΑΚΕΛ

JULY 2015

July 30, 2015 - Συνάντηση με τον διευθυντή Μεσής Επαίδευσης κ. Λούη Κυπριανό

July 21, 2015 - Συνάντηση με την Επιθεώρηση Μέσης Εκπαίδευσης

July 16, 2015 - Συνάντηση με την γενική γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ

July 10, 2015 - Συνάντηση με την επιτροπή παρακολούθησης του Ωρολογίου προγράμματος

 July 3, 2015 - Συνάντηση με την επιτροπή παρακολούθησης του Ωρολογίου προγράμματος

JUNE 2015

June 12, 2015 - Συνάντηση με τον Πρυτάνη του Πανεπιστημίου Κύπρου

June 11, 2015 - Συνάντηση με την επιτροπή παρακολούθησης του Ωρολογίου προγράμματος

June 10, 2015 - Συνάντηση με την γενική γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ

MAY 2015

May 28, 2015 - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα

May 26, 2015 - Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας για άρση των μέτρων

May 22, 2015 - Ταυτόχρονες συναντήσεις μελών του Δ.Σ με μέλη του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ σε Λεμεσό και Πάφο για ενημέρωση

May 21, 2015 - Λήψη μέτρων κατά τις αποκοπής των 2.5 ωρών

May 21, 2015 - Συνάντηση με την γενική γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ

May 18, 2015 - Συνάντηση Δ.Σ με Επιθεωρήτριες

May 17, 2015 - Γενική συνέλευση των μελών στην Χοιροκοιτία

May 14, 2015 - Επιστολή προς στον κκ Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

May 12, 2015 - Ανακοίνωση στο Paidea news

May 11, 2015 - Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Παιδείας

May 11, 2015 - Συνάντηση Δ.Σ με Νικόλα Παπαδόπουλο και Χρύσανθο Σαββίδη - ΔΗΚΟ

May 9, 2015 - Εκλογές για νεο Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

 

Copyright © 2016. CYELT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg